Okul Sandviçleri Sağlıklı Mıdır?

Okul Sandviçleri Sağlıklı Mıdır?

Kuşkusuz her ebeveyn çocuğunun gün içinde sağlıklı beslenmesini arzu eder. Dolayısıyla okul kantinlerinde satılan ürünlerin sağlıklı olup olmadığı yönünde endişe eder. Peki, Okul Sandviçleri Sağlıklı mıdır? Diye soracak olursanız, tabi ki sağlıklıdır diye cevap verebiliriz. Çünkü bizler soğuk sandviç üreten profesyonel bir firma olarak satış noktalarımızın her birine özenle hazırlanan ürünleri sağlığa hiçbir zararı olmayan paketleme ekipmanlarıyla ambalajlamakta ve en taze haliyle tüketiciye ulaştırmaktayız. Bundan ötürü sizlerin Kantin Sandviçi olarak adlandırdığınız ürünlerin market veya büfelerde satılan sandviçten hiçbir farkı olmadığını belirtmek isteriz. Kısacası firmamız tarafından üretilen çocukların tükettiği sandviçlerin son derece lezzetli, sağlıklı ve besleyici olduğunu söyleyebiliriz.

Okul Sandviçi İle Kahvaltı

Günümüzde eğitim kurumlarının bazıları tam gün bazıları ise bildiğiniz gibi sabahçı ve öğlenci olmak üzere iki gruba ayrılır. Her iki sistemde de pek çok öğrenci evde kahvaltı yapmadığı için okulda acıkır ve kantinden doyurucu bir şeyler almak ister. İşte bu noktada devreye giren Okul Sandviçi, öğrenciler için son derece sağlıklı ve lezzetli bir besin kaynağı olarak gün içinde çocukların dengeli beslenmesine yardımcı olur. Bizler her damak tadına uygun sandviç çeşidi üreterek her öğrencinin eğitim sürecinde sağlıklı beslenmesine destek olmaktayız. Beyaz peynirli, kaşarlı, dana jambonlu gibi okul sandviçleri ile her öğrenci sağlıklı beslenebildiği gibi derslerine daha iyi adapte olarak yüksek başarı gösterebilir.

Lezzetli Sandviçler

7’den 70’şe her öğün severek tüketilen Soğuk Sandviç çeşitleri, birde uzman bir firma tarafından üretildiğinde kuşkusuz tadına doyulmayacak bir keyifle yenecektir.  Bio Fresh firması olarak sektöre adım attığımız an itibariyle tüketicilerin severek tükettiği Lezzetli Sandviçler üretmeyi başardık ve sürekliliği yakalayarak bugün sektörün devleri arasında yerimizi aldık. Ürünlerimiz Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı şekilde üretilip sevk edildiği için başta okullar olmak üzere her satış noktasında sorunsuz şekilde raflarda sergilenmekte ve hızlı şekilde tükenmektedir. Dolayısıyla en iyi kaliteye sahip sandviç tedarikçisi olmak isterseniz, yüksek adetli üretim kapasitesine sahip olan firmamızla iletişime geçerek sıkıntısız ürün temini yapma imkanına sahip olabilirsiniz.